Természetes Zsírégető a Zöld Tea s Kapszula!
A zöld tea és zöld tea kapszula segíti a gyorsabb zsírégetést!
Ismert egészségmegőrző és gyógyító hatása miatt a zöld tea fogyasztása keleten évezredes hagyományokkal rendelkezik.
A zöld tea hatása - A zöld tea előnyös élettani tulajdonságai:
• Méregtelenít, serkenti az anyagcserét, gyorsítja a zsírégetést;• Csökkentia rákos, daganatos betegségek kialakulásának lehetőségét;• Antioxidáns hatású, azaz segít lebontani a pusztító szabad gyököket;• Csökkenti a koleszterinszintet, ezáltal a szívbetegségek kialakulásának lehetőségét;• Ellazítja a vérereket, ami csökkentheti a magas vérnyomást;• Erősíti az immunrendszert, ezáltal véd a fertőzések ellen;• Fluoridtartalma óv a fogszuvasodástól (amennyiben cukornélkül isszuk!);• Koffein tartalma élénkítő hatású, serkenti a szellemi teljesítőképességet. |
A kávéval ellentétben, a zöld teában található koffeinnek fokozatos és lassabb a felszívódása, nem hirtelen dobja fel a szervezetet, hanem egyenletesen, így élénkítő hatása nemcsak természetesebb, de hosszabb ideig is kitart.
Zöld tea fogy
ás: A zöld tea az egyik legjobb természetes zsírégető
A zöld tea az egyik legjobb és legismertebb zsírégető tea. A zöld tea - zsírégető tea - hatása kétféleképpen nyilvánul meg:
1. A zöld tea közvetlen zsírbontó hatású
A zöld tea javítja az emésztést, és elősegíti az emésztőrendszerbe került zsírok azonnali lebontását. Éppen ezért érdemes a főétkezéseket egy-egy csésze zöld tea elfogyasztásával kezdeni.
2. A zöld tea anyagcsere serkentő, lebontja a régóta jelen lévő zsírokat
A zöld tea serkenti az anyagcserét, ezáltal előmozdítja a régóta jelen lévő zsírrétegek lebontását, növeli a bőr rugalmasságát, s csökkenti a cellulitot (narancsbőrt), így szabadítva meg minket a f
ölös centiktől!
A zöld tea hatóanyaga - A zöld tea antioxidáns hatása
A zöld tea egészségre kiható ereje legnagyobb mértékben a benne található nagy mennyiségű antioxidáns anyagok (polifenolok, s annak egyik csoportja, a katekin vegyületek) jótékony hatásának köszönhető.
A zöld tea négyféle katekin vegyületet tartalmaz, melyek közül a legfontosabb az EGCg, vagyis az epigallokatekin-3-gallát. (EpiGalloCatechin-3-gallate)
Egy 2007-es amerikai tanulmány több száz élelmiszert megvizsgálva kimutatta, hogy a zöld teában a legmagasabb az EGCg ko
ncentráció.
A vizsgálat azt is megállapította, hogy a zöld teában található EGCg 100-szor hatékonyabb a szabad gyökök semlegesítésében, mint a C vitamin, és 25-ször hatékonyabb, mint az E-vitamin.
|
|